WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Pionieren – Ontbijtsessie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 18/09/2014
08:00-11:00

Locatie
Leeuwerik Plaat

De krimp in de markt voor interieurs zet onverminderd door. Het is voor veel bedrijven tijd om de sprong te wagen naar een nieuwe markt, het buitenland of andere productietechnologie. Op 18 september kijken we hoe ondernemers kunnen ‘pionieren’ om te overleven.

 Programma Ontbijtsessie (8:00 tot 11:00)

  • – Wat is nodig om te pionieren? Ben je meer van het verkennen en de ideeën of van de exploitatie en het afmaken? Zijn alle competenties binnen het bedrijf vertegenwoordigd om een nieuwe markt te betreden? Samen met ondernemers vertelt strategie-expert Paul de Ruijter je over de benodigdheden voor pionieren.
  •  – Daniëla Schelle is associate partner bij Kraaijvanger Architecten en ontwerpt interieurs voor onder meer Cap Gemini, SAP en verschillende gemeenten.

Locatie & rondleiding- Leeuwerik Plaat, Eindhoven

De bijeenkomst vindt plaats bij Leeuwerik Plaat. In deze moeilijke tijd hebben zij een pand neergezet voorzien van de nieuwste (productie)technologie, echte pioniers daar in Eindhoven. Elke sessie wordt afgesloten met een rondleiding en het inspirerende verhaal van Leeuwerik.

BBQ-Sessie

Er is aan het einde van de middag nog een sessie met een ander programma, klik hier voor meer informatie.

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Marc Mulder
Adviseur vakopleiding en scholing
  023 515 88 00
mail mij