WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Jong Management ALV en nieuwjaarsborrel

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 28/01/2016
15:00-20:30

Locatie
De Cultuurfabriek

Uitnodiging
CBM Jong Management nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering. Deze wordt gehouden op donderdag 28 januari a.s. in Veenendaal.

De nieuwjaarsborrel wordt net als voorgaande jaren gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering. We zullen het afgelopen jaar doornemen en met elkaar invulling gaan geven aan het nieuwe programma van Jong Management.

Tijdens de vergadering willen we met elkaar ook discussiƫren hoe we de rol van Jong Management in de toekomst zien. Wat is de belangrijkste doelstelling van Jong Management en wat is de meerwaarde voor de leden?

Graag horen wij van alle leden hoe jullie er tegenover staan om de leeftijdsgrens van JM te verhogen naar 45 jaar. Dus, ook als je niet naar de ALV komt willen we graag van je horen of je akkoord gaat met het voorstel tot het verhogen van de leeftijdsgrens. Dit kun je aangeven via het webformulier of via e-mail.

Om 16.30 uur omlijsten we de vergadering met een stadswandeling door Veenendaal. Deze stad is onlangs herontwikkeld en uitgebreid. Jos van Eldonk van architectenbureau Soeters Van Eldonk is verantwoordelijk voor de nieuwe uitstraling. Jos vertelt over zijn visie over de vernieuwing en geeft ons een architectonische rondleiding door Veenendaal.

Ofwel het zou fijn, leuk en gezellig zijn als je op 28 januari a.s. van de partij bent.

Programma
15.00 uur ontvangst JM-leden
15.15 uur Algemene Ledenvergadering Jong Management
16.30 uur presentatie Jos van Eldonk
17.15 uur stadswandeling door Veenendaal
18.00 uur borrel en diner

 

 

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Erna Ottenbros
secretaresse Jong Management
  023-5158860
mail mij