WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Inmiddels een week geleden was Schilte bv het mooie decor voor de bijeenkomst Familiebedrijven. Naast het warme gastvrije ontvangst van 3 generaties Pompe, vertelden de broers Bart en Edwin hun overdrachtsverhaal. Inspirerend om een meeting mee te starten. Het maakte de aanwezigen in ieder geval nieuwsgierig.

Vervolgens kon men zelf aan de slag in 3 verschillende sessies, te weten de rondleiding door de fabriek, een workshop over de zakelijke kant van de bedrijfsoverdracht ‘wie is aan zet?’ en een workshop over de emotionele kant van de bedrijfsoverdracht ‘van generatie op generatie’. De twee workshops werden aangeboden door onze businesspartner ProMissie.

De middag werd afgesloten door de lector van Windesheim, Ilse Matser. Zij nam de aanwezigen mee in het proces en ontwikkelingen van het fenomeen familiebedrijf en de opvolgers (toekomst). Uiteraard was er in de omgebouwde showroom van Schilte de gelegenheid om na te praten en te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Een geslaagde dag met grote dank aan de familie Pompe van Schilte!

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij