WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Hoe mooi is het voor een platenleverancier om je collega’s je producerende bedrijven te laten zien? Het overkwam onlangs Finsa. Jong Management bracht een tweedaags bezoek aan de spaanplaat en MDF fabrieken van Finsa in Santiago de Compostella, Spanje.

Leden van Jong Management kregen de enorme fabrieken te zien, waar de volledige productie te zien was – van houtzagerij tot kant en klare gemelamineerd spaanplaat of verschillend gefineerde MDF soorten. Zelfs het coaten van melamine kregen we uitgebreid te zien. Ook kan Finsa met haar geautomatiseerd productieproces kast onderdelen maken, compleet voorzien van boringen en montageonderdelen. Uiterst gastvrij zijn we ontvangen, hebben alles kunnen zien en zeker alles kunnen vragen aan de medewerkers van Finsa. De foto’s spreken voor zich, allemaal zeer indrukwekkend.

Onderliggende vragen (of de vragen na verwerking van het bezoek) konden gesteld worden aan de JM-leden van Finsa. Deze leden vonden het fijn om het gehele proces van de productie van de platen te laten zien en daarbij uit te leggen waarom Finsa de dingen doet zoals zij doet.

Uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning en netwerken onder de JM-ers. Een bezoek aan de beroemde Kathedraal van Santiago en het fietsen door het gezellige Porto waren activiteiten tijdens de studiereis. Al met al een reis om niet te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Er wordt al weer naarstig nagedacht over een bestemming voor volgend jaar.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek één van onze interessante JM-activiteiten en sluit je aan bij deze leuke (jonge) netwerkclub!

*FINSA – een pionier op het gebied van de fabricage van spaanplaat en MDF. FINSA heeft vele van de goede eigenschappen van het materiaal in hun organisatie opgenomen: de veelzijdigheid, betrouwbaarheid, de persoonlijke betrokkenheid, het comfort en de warmte die het de samenleving biedt.
Hun uitgebreide productassortiment omvat: houten bladen, spaanplaat, superPan-platen, MDF-platen, met melamine gecoate platen, met houtfineer veredelde platen, fineer, laminaatvloeren, onderdelen voor meubels, lijmen en daar komt elke dag weer wat bij.

Adviseurs

Marleen Pouwels
Communicatiemanager/ events/officemanager
  023-5158815
mail mij