WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kaak Group toont 3D-metaalprinter en eigen museum tijdens bezoek Jong Management

Op donderdag 28 november waren 30 leden van Jong Management te gast bij Kaak Group in Terborg. Met meer dan 100 jaar ervaring biedt Kaak Group bakkerijen wereldwijd de benodigde apparatuur om diverse soorten brood te produceren. Kaak Group heeft meerdere vestigingen in de wereld en het hoofdkantoor staat in Terborg, dit is ook de bakermat van Kaak.
Kaak Food Production Systems vormt de basis van de huidige Kaak Group. De vestiging in Terborg heeft een dubbele functie binnen de groep. Ten eerste als producent van transport- en opslagsystemen, rijskasten, de Multi-step oven en koel- en vriessystemen. Daarnaast levert de uitgebreide engineeringafdeling van Kaak de know-how bij het vertalen van de wensen van klanten in maatwerkoplossingen, waarbij ze de schakel vormt tussen de verschillende bedrijven van de Kaak Group. Momenteel werken er zo’n 400 medewerkers in Terborg.

De Jong Management-leden werden ontvangen door twee gepensioneerde medewerkers. Zij vertelden aan de hand van een presentatie over het ontstaan van Kaak Nederland en de structuur van het bedrijf. Uit hun eigen ervaringen binnen Kaak Group blijkt dat, ondanks de vele medewerkers, het toch voelt als een familiebedrijf.

Na de presentatie werd de fabriek bezocht. Het klapstuk van de rondleiding over alle afdelingen was de 3D-metaalprinter. Daar werd uitgelegd de printer werkt en wat Kaak Group hier allemaal mee kan. Tenslotte  eindigden de tour in het onlangs geopende Kaak museum. Attributen uit meer dan 100 jaar Kaak geschiedenis waren hier tentoongesteld zoals broodblikken, diverse documenten en ook een loonzakje.

Na afloop praatte Kees Hoogendijk de leden van Jong Management bij over de gevoerde gesprekken met de directie van Proteus en wat de vervolgstappen zijn. Het geslaagde event werd afgesloten met een diner in restaurant De Roode Leeuw.

 

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij