WORD LID BEL ONS MAIL ONS

CBM kijkt terug op een succesvolle HoutPro+

Na jaren van afwezigheid was Koninklijke CBM vorige week weer aanwezig als deelnemer op de HoutPro+ beurs in de Brabanthallen in Den Bosch. In wisselende samenstellingen hebben de collega’s van CBM en het Samenwerkingsverband de stand bemand, waardoor alle dienstverlening van de branchevereniging aan bod kwam. Een van de publiekstrekkers was het vernieuwde Wood Loop krat van gerecycled plastic.

Het was leuk om onze leden te ontmoeten op de beurs, een mooi moment om weer bij te praten. Ook hadden we veel aanloop van potentiële leden; tijdens de beurs konden we kennismaken en dit contact wordt zeker voortgezet. Veel van onze business partners en enkele CBM-leden leden stonden zelf ook op de beurs. Daarom werd er tijd vrij gemaakt om deze bedrijven op hun eigen stand te bezoeken en bij te praten over de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Op donderdagmiddag was er een goed bezochte borrel voor CBM Jong Management. Deze leden waren niet allemaal alleen naar de beurs gekomen, dus werknemers (en vaders) sloten ook aan. Het was dus druk rondom de stand van CBM.

CBM kijkt zeer tevreden terug op de beurs, dit is zeker voor herhaling vatbaar.

 

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij