WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Drukbezochte en leerzame demomiddag 3D inmeten

Na een succesvolle bijeenkomst begin februari, in de showroom van De Esdoorn in Doorn, heeft CBM nogmaals een 3D inmeten demomiddag georganiseerd. Donderdag 6 april ontvingen we bij Youmeet in Utrecht het maximale aantal van 65 deelnemers, waarbij we zelfs mensen op de wachtlijst teleur moesten stellen. Het was een divers gezelschap, want naast de gebruikelijke bezoekers van CBM evenementen waren er ook veel werkvoorbereiders aanwezig. Marleen Pouwels (CBM) trapte de bijeenkomst af met een welkomstwoord waarna de presentaties konden beginnen.

Ron Heselmans van Geodeet beet het spits af als specialist in 3D-meetoplossingen. Met de zeer uitgebreide 3D-laserscanner gaf hij een gedetailleerde projectie en uitleg van de werkelijkheid.
Nicky Wijnen van Prodim Systems presenteerde de zelfontwikkelde Proliner. Een digitaal meetinstrument dat gepositioneerd wordt tussen een tracker en een coördinatenmeetmachine en breed toepasbaar is.
Productspecialist André Schatteleijn van Astek kon helaas vanwege privé-omstandigheden niet aanwezig zijn. Rob Heselman naam zijn plaats in. Rob gaf uitleg over de toepassing van de Leica 3D-laser Disto, een heel andere methode van inmeten. Over de prijs en de toepasbaarheid werden veel vragen gesteld. Beide zaken variëren per product.
Afsluitend werd door Jong Management-lid Mark Schopman van KP Interieur een uitleg gegeven over de praktische toepassing in de interieurbouw aan de hand van een aantal gerealiseerde projecten. Zij werken al ruim twee jaar met de apparatuur van Flexijet en zij deelden graag hun kennis en ervaring met collega-interieurbouwers.

Er werden veel vragen gesteld over de grootte van de importbestanden en over de (on)mogelijkheden van het importeren in het eigen tekenprogramma. Na afloop was er tijdens de borrel nog even tijd om in gesprek te gaan met de leveranciers/gebruikers van de inmeetapparatuur. Het was weer een inspirerende bijeenkomst.

Adviseurs

Monique van Niekerk
Accountmanager
  023 515 88 00
mail mij