WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Kennismaking toepassing warmtefolie in meubels

Met de speciale folie van Karbonik kun je meubels in huis, winkel, kantoor of hotel gaan inzetten voor warmteafgifte met behulp van de lage temperatuur stralingswarmte (IR). Hierdoor bied je de gebruiker ‘comfort op maat’, en ook nog eens een middel om efficiënter omgaan met energie. Want verduurzamen willen én moeten we allemaal.
De folie kan bijvoorbeeld aangebracht worden onder/in bureaubladen, keukenbladen of frontjes van kasten en deuren. Hierdoor wordt je meubelstuk tevens een ‘actief’ element.

Presentatie/demo Karbonik
Op 19, 20 en 21 mei geeft Karbonik in de mock-up van de Dutch Windwheel, die in Diergaarde Blijdorp staat, een presentatie/demonstratie. Dirk van Deursen, Innovatiemanager bij CBM, staat daarklaar om persoonlijke vragen te beantwoorden.
De mock-up van de Dutch Whindwheel toont de stand van de innovaties en fungeert als testopstelling voor verdere ontwikkeling van toegepaste slimme producten. Het is een inspirerende omgeving (in de diergaarde naast de bizons) waar CBM een belangrijke bijdrage aan geleverd heeft. 

Wil je meer weten over warmtefolie en/of IR verwarming, en wellicht aan de slag gaan met een ontwikkelingsproject? Bekijk de brochure.
Neem voor meer informatie contact op met Dirk van Deursen via 0654617268 of vandeursen@cbm.nl.

 

 

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij