WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De energiebesparingsplicht: weet wat kan en moet

Over twee weken moeten ongeveer 90.000 ondernemers hebben voldaan aan de informatieplicht energiebesparing. Volgens de laatste berichtgeving van RVO heeft nog geen 10% dit tot op heden gedaan. DEB.nl helpt mkb-ondernemers met het nemen van energiebesparende maatregelen en te voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Wat kán en wat móet is per ondernemer anders. Regel het voor 1 december.

Doe de Quickscan
Weet je als ondernemer niet aan welke wet- en regelgeving je moet voldoen? DEB heeft de Quickscan ontwikkeld. Na het invullen van een paar vragen weet je binnen 3 minuten wat kan en wat moet op het gebied van energiebesparing.
Doe de Quickscan (https://deb.nl/quickscan/)

Handleidingen en stappenplan rapportageverplichtingen
Wil je meer weten over de verschillende energiebesparingsplichten? Op DEB.nl vind je handleidingen die dieper ingaan op de wet- en regelgeving over energiebesparing binnen je onderneming. In de handleidingen vind je naast actuele informatie handige stappenplannen, voorbeelden en relevante links om jou te helpen bij energie besparend ondernemen en het voldoen aan je rapportageverplichtingen.
Bekijk de handleidingen https://deb.nl/handleidingen/

Webinar voor ondernemers: Hoe voldoe je aan de informatieplicht energiebesparing?
DEB organiseert op 21 en 29 november nog twee webinars voor ondernemers. Na een half uur weet je hoe je eenvoudig voldoet aan de informatieplicht energiebesparing. En DEB helpt je daarbij door je in drie stappen door het proces te begeleiden dat zorgt dat je voldoet aan de informatieplicht. Deelname aan het webinar en het gebruik van DEB is geheel kosteloos.
Meld je aan voor de webinar (https://deb.nl/webinars-ondernemers/)

Lees meer over energiebesparende maatregelen, en wat CBM hierin voor je kan betekenen https://deb.nl/partner/cbm/.

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij