WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De juristen van CBM adviseren je over de meest uiteenlopende juridische vraagstukken waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Je kunt bij ons terecht met vragen over thema’s als cao, flexibilisering van arbeid, overeenkomsten, algemene voorwaarden, personeel & organisatie, reorganisatie, modellenbescherming en meer! Wij denken graag met je mee.

Bij de ondersteuning die wij bieden staat het perspectief en het belang van je onderneming voorop. De ervaring, betrokkenheid en deskundigheid binnen de Meubelindustrie en Interieurbouw resulteren in heldere en op maat gesneden praktische adviezen. De dienstverlening van de juristen is erop gericht problemen te voorkomen of, als problemen zijn ontstaan, deze op pragmatische wijze voor je op te lossen. Daar waar een gerechtelijke procedure toch niet te vermijden is, kan worden doorverwezen naar een advocaat.

Geen extra kosten
De dienstverlening van de afdeling Juridische Zaken is inbegrepen bij het lidmaatschap. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Adviseurs

Dick Roodenrijs
Juridische zaken, pensioen en arbeidsvoorwaarden.
  023 515 88 00
mail mij

Mandy Kitsz
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden
  023 515 88 00
mail mij

Rosa van Bolhuis
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden
  023-5158800
mail mij

Gian van Wijk
Juridische zaken en arbeidsvoorwaarden
  023 515 88 00
mail mij

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht