WORD LID BEL ONS MAIL ONS

De Europese meubelkoepel EFIC (European Furniture Industries Confederation) is de vertegenwoordiger van de Europese meubelindustrie in Brussel.

EFIC behartigt de belangen van 130.000 Europese meubelfabrikanten en interieurbouwers van de 12 aangesloten Europese landen. In totaal werken er 1,1 miljoen werknemers in deze sector. De bij EFIC aangesloten bedrijven vertegenwoordigen 70% van de jaarlijkse omzet in de Europese meubelindustrie en interieurbouw. Als zodanig vertegenwoordigt EFIC de stem van de Europese meubelindustrie. EFIC heeft een eigen kantoor in Brussel en onderhoudt uitstekende contacten met de Europese Commissie, het Europese Parlement en de voor de meubelindustrie relevante ministeries (DG’s – Directoraten Generaal).

CBM is in 2015 lid geworden van EFIC. De directeur van CBM is lid van het EFIC-bestuur en namens EFIC als werkgeversvertegenwoordiger lid/voorzitter van de European Social Dialogue for Wood & Furniture, waar sociale partners met elkaar onderhandelen over het sociale beleid van de Europese meubelindustrie en interieurbouw.

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij