WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Zonnepanelen aanschaffen via CBM. Door een collectieve aanpak kunnen wij zorgen dat je de juiste installatie op jouw bedrijfsdak krijgt. In eerste instantie begint het met een SDE++ aanvraag. Via ons kun je op een slimme manier jouw dak veilig stellen voor een SDE subsidie.

Meubelfabrikanten, interieurbouwers en toeleveranciers verbruiken overdag veel energie door o.a. houtbewerkingsmachines en verwarming van de werkplaatsen. Alle reden om zelf zonnestroom op te wekken en te gebruiken voor je maakproces. Overstappen op een zoninstallatie vergt expertise en een aardige investering. Het maken van de juiste keuze is dus belangrijk. Het begint altijd met de businesscase voor jouw situatie.

Waarom zonnepanelen
De overheid heeft besloten dat alle bedrijven in Nederland concrete stappen moeten zetten om het energieverbruik terug te dringen. Vanaf 1 juli 2019 ben je wettelijk verplicht om te melden welke energiebesparende maatregelen je genomen hebt.

Gebruik van zonnestroom is voor de meeste leden erg interessant, omdat je machines overdag veel energie vragen die de zonnepanelen tegelijkertijd kunnen opwekken. Hierdoor kun je een maximale kostenbesparing realiseren op je energiekosten.

Lees meer op CBM-Energie

 

Adviseurs

Dirk van Deursen
Adviseur innovatie
  023 515 88 00
mail mij