WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Maak jouw bedrijf digitaal veilig met Samen Digitaal Veilig

131.000 euro. Dat is de gemiddelde schade voor een mkb ondernemer als hij wordt gehackt.
De eerste stap om je digitale omgeving veiliger te maken is je aanmelden voor Samen Digitaal Veilig. Het platform is gratis voor CBM-leden en helpt je met het slim invoeren van een paar simpele maatregelen die jouw digitale veiligheid snel verhogen. 

Hoe werkt Samen Digitaal veilig?
Samen Digitaal Veilig is een praktische tool om mkb-bedrijven en medewerkers op te leiden in digitale veiligheid. Kennis en bewustwording bij medewerkers is cruciaal in de strijd tegen internetcriminaliteit. Medewerkers worden getraind via korte opleidingsvideo’s en vragen. Via een automatische uitvraag ziet de ondernemer of zijn IT-leverancier de zaken goed heeft geregeld. Na het invullen van een veiligheidsscan door de ondernemer komen alle resultaten en voortgang van de organisatie, leveranciers en medewerkers in één veiligheids-dashboard te staan.

Kleine inspanning, groot resultaat
De 20-80 regel geldt ook voor digitale veiligheid. Als je 20% veiligheid toevoegt aan je bedrijf, ben je in de regel al 80% veiliger. Het zijn namelijk de kleine, dagelijkse dingen die het verschil maken. Met Samen Digitaal Veilig weet jij precies wat die dingen zijn. 

Ga naar samendigitaalveilig.nl/cbm om je aan te melden.

 

Adviseurs

Kees Hoogendijk
Innovatie & buitenland (directeur)
  023 515 88 00
mail mij