WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Weten wat er speelt in je organisatie en in je teams is erg belangrijk. Wat gaat goed, wat minder en wat niet? Wat speelt er? Welke trends kun je herkennen? Welke verbeteracties kunnen we ondernemen? Zeker in deze tijd is het uiterst belangrijk om verbinding met je mensen te houden.

Werkgeluk op overzichtelijk dashboard
Met Moodindicator weet je eenvoudig en laagdrempelig hoe je werknemers ervoor staan: je meet letterlijk het werkgeluk en de betrokkenheid. En we weten inmiddels hoe belangrijk dat is voor bijvoorbeeld ziekteverzuim. Maar ook verloop, onderlinge relaties, het contact met de leidinggevende, de taken die hij of zij krijgt en nog veel meer. Werkgeluk omvat veel meer dan alleen de vraag hoe iemand in zijn vel zit. Geen saaie uitgebreide rapportages maar een overzichtelijk online dashboard die je op elk moment van de dag laat zien hoe het ervoor staat.

Op de juiste plek
Met deze online werkgelukmeter kun je realtime zien hoe het met je medewerkers gaat. Zo weet je gemakkelijk en continu wat er speelt en welke trends er zijn zonder dat het je extra tijd kost. En hoe fijn zou het zijn als dit de duurzame inzetbaarheid bevordert, omdat je met zekerheid kunt zeggen dat jouw mensen op de juiste plek zitten?

Succesvolle leidinggevenden weten hoe belangrijk werkgeluk is en wat de gevolgen zijn als je niet investeert in werkgeluk. Denk hierbij aan onverwachte kosten die je maakt als gevolg van ziekteverzuim, het niet-productief zijn, telkens nieuwe mensen in moeten werken. Het zijn allerlei factoren die de duurzame inzetbaarheid negatief beïnvloeden. Daarom is het van levensbelang om te investeren in de juiste man of vrouw op de juiste plek.

Duurzame inzetbaarheid
Duurzame inzetbaarheid meet en vergroot je dus met Moodindicator, maar welke vijf grote positieve gevolgen heeft duurzame inzetbaarheid vooral?

  1. De verzuimkosten worden aanzienlijk lager en minder burnouts.
  2. Minder (ongewenst) verloop.
  3. Je zet personeel effectief in waardoor de productiviteit hoger wordt.
  4. Grotere kans op behoud van kennis en expertise van oudere medewerkers.
  5. Je creëert samenhang door een team dat lang bij elkaar blijft en er voor elkaar staat

Kortom: het investeren in werkgeluk betekent investeren in een duurzamere werkomgeving, loyale medewerkers en meer productiviteit. Tel uit je winst!
Inzicht houden in werkgeluk is dus altijd een goede keuze. Voor je medewerkers. Voor je bedrijf. Voor jou.

Informeer bij Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk, onze adviseurs duurzame inzetbaarheid, naar de mogelijkheden.

Adviseurs

Anouk van Stipriaan
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij

Miranda Oosdijk
Adviseur duurzame inzetbaarheid
  023 515 88 00
mail mij