Graag wil je personeelsleden goede arbeidsvoorwaarden bieden. Primair is dit geregeld in de cao voor de Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven. Het is echter van steeds groter belang om ook de aanvullende arbeidsvoorwaarden op een hoger niveau te brengen. Op dit punt heeft CBM met Centraal Beheer Achmea afspraken gemaakt over een totaalpakket van personeelsvoorzieningen.

Voordelen
Met dit pakket stel je personeelsleden in staat tegen gunstige tarieven en voorwaarden verzekeringen en bankproducten af te nemen, zonder dat het geld kost. Het totaalpakket bestaat uit de volgende onderdelen: verkeer, leven woon, rechtsbijstand, recreatie, hypotheken, consumptief krediet en sparen&beleggen.

CBM heeft met Centraal Beheer Achmea overleg gevoerd over de voorwaarden en kortingen. De belangrijkste CBM-kortingen zijn:

  • 20% korting op de autoverzekering;
  • 20% korting op woonverzekeringen;
  • 5% korting op een reisverzekering;
  • 0,2% korting op de rente van een hypotheek.

Daarnaast kunnen werknemers gebruik maken van een aantal interessante aanbiedingen. Kijk op www.centraalbeheer.nl.

Hoe werkt het?
Als lid van CBM bepaal je zelf of je de personeelsvoorzieningen aan personeelsleden wilt aanbieden. Wil je je personeelsleden laten profiteren, meld dit dat aan CBM. Wij zorgen ervoor dat de aanmelding wordt doorgestuurd naar Centraal Beheer Achmea. Zij vragen je een compleet adressenbestand van het personeel aan te leveren. Hiermee benaderen ze het personeel rechtstreeks over de verschillende voordeelregelingen.

Commissie van toezicht
CBM heeft met Centraal Beheer Achmea periodiek overleg in een commissie van toezicht. Hier wordt de naleving van de brancheovereenkomst bewaakt. Verder is dit een platform voor productontwikkeling en wordt door ons getoetst of de producten marktconform blijven. Zodoende wordt Centraal Beheer Achmea continu scherp gehouden.

Indien je vragen niet naar tevredenheid worden beantwoord of de dienstverlening niet naar tevredenheid wordt verricht, maak je klacht kenbaar bij Kees Zwetsloot. CBM zal dan via de Commissie van Toezicht deze zaken aan de orde stellen.

Adviseurs

Marjolein Hoogerwaard
Redactie Nieuwsbrief - Website - Ondersteuning Juristen
mail mij