CBM komt op voor individuele en branchebrede belangen. Daarnaast brengt CBM ondernemers met elkaar in verbinding, samen delen is immers samen vermenigvuldigen.

Individuele dienstverlening
CBM voorziet aangesloten bedrijven van advies, hiervoor zijn adviseurs in dienst met kennis van uiteenlopende terreinen. Een deskundig advies zonder dat ondernemers hiervoor een factuur krijgen, het individuele advies is namelijk gewoon bij de contributie inbegrepen. Antwoorden zijn altijd branchegericht dankzij de specifieke kennis van de CBM-medewerkers van de meubelindustrie en interieurbouw.

Netwerk
CBM biedt leden de mogelijkheid elkaar te leren kennen door bijeenkomsten te organiseren met netwerkgelegenheden. Ook heeft CBM een aparte netwerkclub voor ondernemers of managers onder de vijfenveertig: Jong Management. Leden ondersteunen elkaar door de vraag & aanbodservice, wanneer bedrijven om werk verlegen zitten of juist werk hebben om uit te besteden: CBM verbindt.

Belangenbehartiging
Wij streven ernaar in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de ontwikkeling van nieuwe wet- en regelgeving. Onder meer het lidmaatschap bij overkoepelende werkgeversorganisatie VNO-NCW draagt hier aan bij. Ook zet CBM sterk in op vakopleiding, cao en pensioen om de infrastructuur van de branche gezond te houden.

Weten wat het lidmaatschap kost? Neem dan contact met ons op via 023-5158800 of info@cbm.nl.

Adviseurs

Koninklijke CBM
branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie
  023-5158800
mail mij