Samenwerkingsverbanden bezoeken gezamenlijk Leeuwerik Plaat

Geplaatst op: 15-10-2015

Donderdag 8 oktober jl. hebben de Samenwerkingsverbanden Tilburg en Noordoost Brabant hun leden uitgenodigd voor een rondleiding bij Leeuwerik in Eindhoven. Naast de rondleiding hielden beide Samenwerkingsverbanden hun jaarlijkse ledenvergadering.

Door de handen ineen te slaan was er een goede opkomst bij Leeuwerik Plaat, zo’n 40 personen waren enthousiast over de gezamenlijke bijeenkomst.

Na de vergadering vonden er in de hal van Leeuwerik een drietal demonstraties plaats, te weten 3D-printing verzorgd door het HMC, Corian verwerking middels een vacuümtafel door Habru en het bewerken van Fenex door de medewerkers van Leeuwerik. Door de demonstraties ontstonden er leuke gesprekken tussen de aanwezigen. Tijdens het diner werden deze gesprekken voortgezet.

De bijeenkomst van de Samenwerkingsverbanden was geslaagd met dank aan Leeuwerik Plaat voor hun gastvrijheid. Verder zullen de Samenwerkingsverbanden de gezamenlijke organisatie van activiteiten zeker voortzetten. Bekijk de foto’s voor inspiratie!

  • Katja Jonker P&O, events & vakopleiding 023 515 88 42 mail mij