Profiteer nu nog van de subsidie op de CBM training “Besparen op perslucht”

Steeds meer bedrijven willen snel energie besparen. Uiteraard zijn LED verlichting en zonnepanelen interessante opties. Maar daar gaan aanzienlijke investeringen mee gepaard en is de terugverdientijd vaak lang. Waarom start je dit jaar daarom niet meteen met een besparing op je persluchtkosten? Met een minimale investering kun je gemiddeld € 2.500,- per jaar besparen. 

Met de training “Besparen op perslucht” krijg je meer kennis en inzicht in de werking van je eigen persluchtsysteem en de hoge kosten voor gecomprimeerde lucht. Een ander belangrijk resultaat van de training is een compleet overzicht van alle besparingsmogelijkheden in jouw werkplaats.

Het laatste kwartaal van 2017 kan je nog profiteren van 80% subsidie*. Dat komt neer op € 108,- netto als je drie medewerkers inschrijft.

Voorkennis
Voor deze training is geen speciale voorkennis nodig. Enig technisch inzicht is wel vereist.

Meer informatie en aanmelding
De training kan plaatsvinden bij minimaal 3 deelnemers per bedrijf. Voor het afspreken van een cursusdatum en meer informatie kun je contact opnemen met Marc Mulder van CBM, training@cbm.nl of T 023-5158800. Vul daarna het ECM aanmeldingsformulier voor deze training in en mail of fax het naar het ECM.

Let op
Schrijf je snel in, want de subsidieregeling is geldig tot 31-12-2017.

Praktische gegevens
Duur: 1 dag
Locatie: in-company
Datum: Neem contact op met Marc Mulder van CBM op training@cbm.nl voor een trainingsdatum.
Groepsgrootte: 3-6 deelnemers
Kosten: € 180,- p.p. excl. btw, inclusief gebruik van de lekkagedetector.
Valt uw bedrijf onder de CAO Meubel? Dan is de investering voor deze cursus tot 31 december 2017 p.p. netto: € 36,-
De training kan door gaan bij minimaal 3 deelnemers per bedrijf.
Subsidie: De cursuskosten worden voor 80% gesubsidieerd* tot 31 december 2017. De loonkosten zijn voor rekening van het bedrijf.
Uitvoerder: De training wordt gegeven door CBM.

 

*) Om voor de subsidie in aanmerking te komen moet je voor iedere deelnemer een afdracht doen aan het Sociaal Fonds Meubelindustrie.

Adviseurs

Marc Mulder
Projectleider innovatie
  023 515 88 00
mail mij