WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Moeilijk om een goede werkvoorbereider te vinden?

Er is een duidelijk tekort aan werkvoorbereiders en naar verwachting neemt dit tekort verder toe. ECM heeft daarom met medewerking van CBM het initiatief genomen versneld een nieuwe cursus ‘werkvoorbereider’ te ontwikkelen om een oplossing op korte termijn te bieden. Eind oktober al start in Rotterdam en Amsterdam een nieuwe cursus werkvoorbereider. Met name geschikt voor eigen medewerkers!

Verkorte opleiding
De cursus is een verkort traject dat deelnemers de essentie van theorie en praktijk van werkvoorbereiding leert. Met de verkregen basiskennis kunnen deelnemers (met minimaal een niveau 2 opleiding) zich uitstekend verder ontwikkelen tot werkvoorbereider binnen het eigen bedrijf. De training bestaat uit 20 dagdelen van 3 uur; in de cursusperiode krijgen deelnemers praktische opdrachten mee die ze in het eigen bedrijf kunnen uitvoeren. Na afloop van de cursus krijgen deelnemers een branche-erkend diploma.

Denk vooruit en meld je nu aan!
De trainingsgroep in oktober kan uit maximaal 12 deelnemers bestaan. Meld je dus snel aan met het aanmeldingsformulier. De exacte cursusdata zullen snel bekend worden.

Adviseurs

Marc Mulder
Adviseur vakopleiding en scholing
  023 515 88 00
mail mij

Kees Zwetsloot
Financiƫn, pensioen & voordeelregelingen (adjunct-directeur)
  023 515 88 00
mail mij