Gratis toegang tot de Maison&Objet voor CBM-leden!

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs is van 19 t/m 23 januari 2018. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs. Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt CBM haar leden gratis toegang tot de beurs aan (normaal € 60,-).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, je kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en je vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het befaamde trendforum (Hal 7).

Gratis toegang voor CBM-leden
De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Volg de instructies op de link ‘You have an invite code. How do you use it.’ Tijdens het bestellen wordt gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: X88AA7Z. Meer informatie over de beurs kun je vinden op http://www.maison-objet.com/en

Contact in Nederland
Vragen over de beurs? Neem contact op met de Nederlandse vertegenwoordiging van Maison&Objet: Promosalons Nederland: T 020-4620020 of E communicatie@promosalons.nl.

 

 

Adviseurs

Leendert Tamboer
Account management
  023 515 88 00
mail mij