WORD LID BEL ONS MAIL ONS

Toekomst van de maakindustrie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 30/09/2015
13:00-18:00

Locatie
Vepa

Hoe blijf je succesvol in de maakindustrie? Op 30 september bij Vepa staan we uitgebreid bij deze vraag stil. Dit doen we onder andere met:

  • Jan Aalberts: is oprichter van het AEX-genoteerde Aalberts Industries. Jan nam gemiddeld 8 ondernemingen per jaar over en noteerde daarmee een omzet van ruim € 2 miljard. Heeft een uitgesproken mening over de vereisten voor bedrijven om te overleven in de maakindustrie.
  • Gert-Jan Dumortier & Bas Niese werken respectievelijk bij Volkers Wessels en Facilicom. Zij vertellen je meer over de Publiek Private Samenwerking. Een nieuwe vorm van samenwerken tussen overheid en bedrijfsleven met behoorlijke consequenties voor de interieurbouw en meubelindustrie.
  • Luuk Gerrits is project manager bij 3d-hubs, een bedrijf met een online netwerk van 20.000 3d-printers. Hierdoor kunnen producenten overal lokaal produceren en is transport overbodig volgens de visie van dit bedrijf. In 2014 heeft 3d-hubs in een investeringsronde 4,5 miljoen dollar opgehaald om het bedrijf verder uit te bouwen.
  • Joop Donkervoort – produceren auto’s in Lelystad volgens een eigen filosofie waar sinds de oprichting aan wordt vastgehouden: een Donkervoort is de ultieme keuze voor de echte liefhebber die wil genieten van puur autorijden in een sportwagen vol karakter.

De gehele dag staat onder leiding van Roland Koopman, presentator bij RTL-Z.

Gastheer

Vepa heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige kantoor- en project- meubelfabrikanten van Nederland. Ruim honderddertig mensen werken in de eigen fabriek in Hoogeveen aan een enorm assortiment: van bureau tot loungemeubilair en van kast tot stoel. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je bij Vepa ook alles naar eigen wens laten maken. Ongeveer zeventig procent van het meubilair is in meer of mindere mate maatwerk.

Programma

De fabriek van Vepa is indrukwekkend, vandaar dat we optioneel je ook de mogelijkheid bieden een rondleiding te volgen. Hout, metaal, stoffeerwerk: vrijwel het gehele proces heeft Vepa in eigen hand.

13:00 ontvangst rondleiding
13:15 start rondleiding

14:30 ontvangst bijeenkomst
15:00 start bijeenkomst
17:00 borrel
18:00 afsluiting

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Adviseurs

Marc Mulder
Adviseur vakopleiding en scholing
  023 515 88 00
mail mij